• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Антимонопольний комітет отримав підтвердження американської компанії «Вестерн Юніон» надати плани щодо зниження тарифів на грошові перекази з деяких країн
    Опубликовано: 2005-11-14 15:11:00
    Як повідомлялося, в жовтні Комітет нав керівництву американської компанії про зобов’язання переглянути до кінця цього року у бік зменшення тарифи на перекази з Польщі, Греції, Ізраїлю, Чехії, Німеччини, ввести нову послугу переказу грошей із США.
    У цьому зв’язку компанія «Вестерн Юніон» офіційно пообіцяла завершити аналіз ситуації, повідомити до кінця поточного року його результати та плани по зниженню тарифів на переказ грошей в Україну.
    З цього приводу Голова Антимонопольного комітету України Олексій Костусєв зазначив: «Підтвердження компанією «Вестерн Юніон» своїх намірів продовжити з нами співпрацю є дуже позитивним кроком. Зважаючи на багаторічну репутацію американської компанії, такі дії вселяють впевненість щодо успішного завершення нашої спільної роботи по зниженню тарифів на перекази із зазначених країн, в яких, як ми знаємо, працює велика кількість українських заробітчан. Сподіваюсь, що скоро мільйони українців, які не від солодкої долі перебувають за межами рідної Батьківщини, та їхні родини, які залишилися в Україні, будуть знову приємно вражені новими тарифами на міжнародні перекази».
    Одночасно нагадуємо, що від початку розгляду Комітетом справи, компанія «Вестерн Юніон» знизила тарифи на грошові перекази в Україну з окремих регіонів США, в 2,5 рази у вересні 2004 року на перекази грошей із Росії, а також у 2-4 рази з першого квітня цього року на перекази з Португалії, Іспанії та Італії.
    Урядовий портал
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.