• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вино врятує від хвороби Альцмера
    Опубликовано: 2005-11-07 12:09:00
    Хімічний компонент, що міститься у вині знижує рівень шкідливих молекул, пов'язаних із хворобою Альцмера. За недавніми дослідженнями, ресвератрол - один з декількох антиоксидантів, що міститься у вині - допомагає клітинам людського тіла розкладати молекулу, що приводить до ушкоджень мозку при хворобі Альцмера. На щастя непитущих людей, даний компонент знайдений також в інших продуктах харчування, повідомляє Scіentіfіc Amerіcan.
    "Ресвератрол - природний поліфенол, у значних кількостях присутній у деяких рослинах, включаючи виноград, ягоди, горіхи", - говорить автор дослідження Филипп Марамбаунд (Phіlіppe Marambaud), США.
    Вчені встановили, що 40 мікромолей даного антиоксиданту знижують рівень шкідливих молекул амілоїд-бета-пептидів більш, ніж у два рази.
    Инф. Оsvita
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.