Вино врятує від хвороби Альцмера

07 ноя, 12:09

Хімічний компонент, що міститься у вині знижує рівень шкідливих молекул, пов'язаних із хворобою Альцмера. За недавніми дослідженнями, ресвератрол - один з декількох антиоксидантів, що міститься у вині - допомагає клітинам людського тіла розкладати молекулу, що приводить до ушкоджень мозку при хворобі Альцмера. На щастя непитущих людей, даний компонент знайдений також в інших продуктах харчування, повідомляє Scіentіfіc Amerіcan.
"Ресвератрол - природний поліфенол, у значних кількостях присутній у деяких рослинах, включаючи виноград, ягоди, горіхи", - говорить автор дослідження Филипп Марамбаунд (Phіlіppe Marambaud), США.
Вчені встановили, що 40 мікромолей даного антиоксиданту знижують рівень шкідливих молекул амілоїд-бета-пептидів більш, ніж у два рази.
Инф. Оsvita

Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/36633.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM