• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Американські інвестиції в український людський капітал
    Опубликовано: 2005-11-03 09:27:00
    28 жовтня міністр закордонних справ України Борис Тарасюк відвідав Центр розвитку малого бізнесу при Херсонському державному університеті, створений в рамках реалізації проекту “Північний Нью-Йорк та Південна Україна: Нове партнерство університетів для бізнес-освіти та економічного розвитку”.
    Бориса Тарасюка особливо зацікавило питання підвищення кваліфікації безробітних за напрямом "Бізнес-управління", мета яких – формування нового власника на Херсонщині. Про це йшла розмова під час зустрічі з директором Херсонського обласного центру зайнятості Євгеном Єрашовим.
    Безробітні оволодівають знаннями в оцінці існуючого ринку, конції і розташування продукту, фінансових можливостей, стратегії діяльності, чинного законодавства тощо. Результатом навчання за даною програмою є самостійне розроблення реального бізнес-плану, який стає основою для започаткування та ефективного ведення власного бізнесу. Навчальна програма розроблена спільно українськими та американськими фахівцями в галузі підприємництва та бізнес-адміністрування та адаптована до місцевих умов з урахуванням передового досвіду. Одним з викладачів є професор Державного університету штату Нью-Йорк (США) Едвін Португал.
    На сьогодні вже друга група навчається за напрямом "Бізнес-управління", - у травні 2005 р. 17 безробітних успішно закінчили навчання та започаткували власну справу.
    Инф. DCZ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.