• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр праці та соціальної політики виступає за діалог з бізнесом щодо дотримання законодавства про працю
    Опубликовано: 2005-11-02 14:24:00
    Міністр праці та соціальної політики Іван Сахань вважає необхідним проводити конструктивний діалог з представниками бізнесу щодо дотримання законодавства про працю.
    „Багато працюючих громадян не можуть забезпечити себе і свою сім’ю, отримуючи зарплатню нижче мінімальної. Це велика проблема, і ми не маємо права не звертати на неї уваги. Ми вважаємо, що у кожному районі, місті повинні діяти робочі групи, які будуть аналізувати ситуацію, вивчати її безпосередньо в кожному трудовому колективі, де є для цього підстави. Я вважаю, що починати треба з діалогу з бізнесом. Потрібно сказати власникам підприємств: є чинне законодавство, ми проаналізували ситуацію і побачили у вас грубі порушення закону. Ми пропонуємо вам протягом місяця усунути ці порушення, інакше це питання буде розглядати прокуратура, податкова, МВС. І такий підхід є, на мій погляд, принципово важливим. На сьогодні порушено 94 кримінальні справи проти керівників, які не своєчасно виплачують заробітну плату”, - підкреслив міністр.
    Міністерство праці та соціальної політики
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.