• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сливи у Львові: ціни впали на 10%
    Опубликовано: 2024-07-22 17:01:26

    Середня ціна на сливи на ринку "Шувар" у Львові зараз становить 32,5 грн за кілограм. Це на 10% нижче, ніж минулого року. Така різниця в ціні пояснюється збільшенням пропозиції на ринку, повідомляє пресслужба найбільшого на заході України ринку сільськогосподарської продукції "Шувар".

    Згідно з інформацією від Тетяни Попович, керівниці відділу маркетингу ринку "Шувар", цього року обсяги постачання слив значно зросли завдяки високій врожайності. Пік сезону слив прогнозується на кінець липня і триватиме до вересня. У південних регіонах України сезон розпочинається дещо раніше, тоді як у північних і західних областях пік настає трохи пізніше.

    Основні постачальники слив традиційно залишаються незмінними. Це Львівщина, Буковина, Вінниця та південні області, які стартують з сезону серед перших у середині липня. Також, завдяки географічному розташуванню та сприятливим погодним умовам, ці регіони забезпечують стабільні поставки продукції на ринок.

    Попович підкреслює, що цьогорічний врожай слив перевищив очікування багатьох фермерів, що й призвело до зниження цін. Висока врожайність сприяє не лише насиченню внутрішнього ринку, але й відкриває можливості для експорту.

    Варто зазначити, що зниження цін на ринку "Шувар" може бути вигідним для споживачів, але викликає певні виклики для фермерів. Вони змушені адаптуватися до нових ринкових умов, що вимагає від них підвищення ефективності виробництва та пошуку нових ринків збуту.

    Загалом, цьогорічний сезон слив обіцяє бути насиченим та перспективним для українських виробників і споживачів. Висока врожайність та сприятливі ціни роблять сливи доступнішими для широкого загалу, що сприяє зростанню популярності цього продукту на внутрішньому ринку.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.