• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Терміни корисного використання дизельної електростанції
    Опубликовано: 2024-06-25 14:16:22

    Для забезпечення виробництва потужностями іноді доводиться використовувати дизельну електростанцію. Таке оснащення актуальне для більшості промислових підприємств та соціально важливих об'єктів. Воно має потужність від 120 до 500 кВт. Про терміни корисної експлуатації агрегатів поговоримо далі. 

    Щоб замовити потужний агрегат варто завітати на сайт компанії PLUS ENERGY - https://plusenergy.com.ua/ua/g85586189-industrialnye-dizelnye-elektrostantsii, де реалізація потужного обладнання ведеться від кращих світових виробників без націнок. Таким чином кожна дизельна електростанція має офіційну гарантію від виробника та сертифікати відповідності міжнародним стандартам. Такі агрегати розраховані на тривалий термін експлуатації в інтенсивному режимі.

    Дизельна електростанція: корисний термін її служби 

    Порівняно з бензиновими аналогами дизельна електростанція розрахована на більш тривалий термін експлуатації та відмінно підходить для забезпечення живлення промислових підприємств. В середньому корисний термін експлуатації агрегату складає близько 20 000 годин. При дотриманні правил експлуатації ресурс збільшується, досягаючи безперебійного функціонування близько 15 років. У цьому разі доцільно говорити про вигідну інвестицію для підприємців різного рівня.

    В процесі експлуатації електростанції кожні 1000 годин важливо проводити повну заміну мастила.

    Що впливає на термін експлуатації дизельної електростанції

    • Потужність. Дизельна електростанція може передчасно вийти з ладу у разі її перевантаження та підключення обладнання, яке споживає граничну норму електроенергії. 
    • Умови експлуатації. Якщо обладнання тривалий час перебуває під постійним впливом коливання температур, вологи та прямого попадання сонячних променів просто неба, воно вийде з ладу передчасно. 
    • Якість палива. Дизельна електростанція буде працювати багато років поспіль без ремонту, якщо заправляти її якісним топливом та вчасно виконувати технічне обслуговування. Вихід з ладу обладнання пов'язане з засміченням фільтрів, яке виникає через неякісне пальне.

    Щоб оснащення виконувало свою функцію тривалий термін важливо дотримуватися вказівок виробника, зважаючи на рекомендації у паспорті. При вводі в експлуатацію електростанції важливо провести її «обкатку», організувавши процес без навантаження. Так всі деталі надалі будуть готові до повноцінної роботи.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.