• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соєві котирування продовжують падати на світових ринках, і аналітики прогнозують, що ця тенденція триватиме до травня.
    Опубликовано: 2024-04-20 13:28:47

    Соєві котирування продовжують падати на світових ринках, і аналітики прогнозують, що ця тенденція триватиме до травня.

    Причиною є багатофакторний вплив, включаючи зростання виробництва сої в США, зниження попиту на продукцію в Китаї та Індії, а також геополітичні чинники, такі як війна в Україні та санкції проти Росії.

    У першому кварталі 2024 року ціни на сою продовжили падати через зростання виробництва в США, яке перевищило очікування. Попри це, витрати на вирощування сої у США зростають, що може привести до скорочення площ під цю культуру в наступному сезоні.

    Крім того, попит на сою в Китаї та Індії, двох найбільших споживачів у світі, зменшується через високі ціни на продукцію. Це може стати на шляху досягнення цінового дна на ринку у травні, якщо попит не почне зростати.

    Геополітичні фактори, такі як війна в Україні та санкції проти Росії, також впливають на ціни на сою. Втрати виробництва та експорту з України та Росії призвели до збільшення попиту на сою з інших країн, таких як Бразилія та США, що в свою чергу може підтримати ціни на ринку.

    Загалом, ринок сої очікує на досягнення цінового дна у травні, проте подальші тенденції залежатимуть від багатьох факторів, включаючи погодні умови, виробництво в США та попит на продукцію в основних споживачах.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.