• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • USAID Агро: Збільшення потужностей елеваторів завдяки 27 млн грн співфінансуванню
    Опубликовано: 2024-01-17 15:30:58

    USAID Агро: Збільшення потужностей елеваторів завдяки 27 млн грн співфінансуванню

    Програма USAID Агро в Україні продовжує активно підтримувати розвиток аграрного сектору, надаючи значні фінансові ресурси для модернізації елеваторів. Найновіший крок у цьому напрямку – надання співфінансування до 27 мільйонів гривень для підвищення їхньої потужності.

    Це фінансування стане ключовим фактором у розвитку і сучаснізації елеваторів, що в свою чергу позитивно вплине на аграрну інфраструктуру країни. Заходи з розширення ємкості елеваторів дозволять забезпечити більш ефективне зберігання та переробку сільськогосподарської продукції.

    Програма спрямована на стимулювання високих стандартів управління елеваторами, щоб забезпечити ефективну обробку та зберігання врожаю. Це відкриє нові можливості для аграріїв, забезпечивши їхній продукції швидший доступ до ринків та збільшивши конкурентоспроможність.

    Зазначимо, що це співфінансування входить в широкий контекст допомоги, яку надає USAID Агро в Україні. З моменту запуску програми, було виділено значні кошти для різноманітних ініціатив, спрямованих на підтримку сільськогосподарського розвитку.

    Цей крок також відзначає важливий момент у стратегії USAID Агро – співпраця з різними галузями аграрного сектору, включаючи підприємства зберігання та переробки продукції. Це сприятиме збільшенню ефективності в цілому ланцюзі постачання.

    Україна, завдяки програмі USAID Агро, може очікувати не тільки зростання обсягів виробництва та збільшення конкурентоспроможності на міжнародних ринках, але й покращення інфраструктури, що сприятиме сталому розвитку сільського господарства у країні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.