• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Падіння акцій: Українські агрокомпанії борються з турбулентним ринком
    Опубликовано: 2023-12-14 17:03:38

    Українські агрокомпанії стикаються із важкими часами, оскільки їхні акції на фондових біржах падають вже другий тиждень поспіль. Національний індекс цін WIG-Ukraine на Варшавській фондовій біржі протягом періоду з 1 по 8 грудня втратив 3,5%, знизившись на 8,21 пункту і досягнувши рівня 224,69 пункту.

    Згідно з даними, які були представлені на сайті біржі, індекс на початку вказаного періоду становив 232,9 пункту, але на кінець тижня він зменшився до 224,69 пункту. Значущим є падіння акцій компанії IMC, яке склало 7,3%.

    Не менш важливою є ситуація на Лондонській фондовій біржі, де котирування акцій відомої компанії МХП (Київ) також втратили вартість вже другий тиждень поспіль. З 4 по 8 грудня ці котирування зменшилися на 6,1%, або $0,2, до $3,1 за кожну акцію.

    Ці числа свідчать про турбулентний характер сучасного ринку та викликають обурення серед інвесторів, агрокомпаній доведеться активно адаптуватися до непередбачуваних фінансових умов для збереження стабільності та ефективності своєї діяльності.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.