• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Завершується обмолот зернових та бобових культур на Житомирщині
    Опубликовано: 2023-10-26 18:02:21

    За останніми даними, наданими Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської області, завершується процес обмолоту зернових та бобових культур на цій території. Житомирська область успішно збирає врожаї гречки, соняшнику та сої, і це принесло гарні результати.

    Згідно з останніми оперативними даними, більше 98% посівів гречки вже були успішно обмолочені. Загальний зібраний врожай склав 23,8 тисяч тонн, і середня урожайність становила 11,9 центнерів з гектара. Це свідчить про добру якість та кількість гречки цього року в області.

    Щодо соняшнику, то 78% всіх посівних площ вже були обмолочені, і загальний врожай досяг 216 тисяч тонн. Урожайність олійної культури становила 22,5 центнерів з гектара. Це свідчить про ефективний збір соняшнику та високу якість нафтопродуктів, які можна отримати з цього врожаю.

    Щодо сої, то область також продемонструвала вражаючі результати. 95% посівів сої вже були успішно зібрані. Загальний зібраний врожай сої становив 308,7 тисяч тонн, з середньою урожайністю на рівні 22 центнери з гектара. Такий високий врожай сої свідчить про вміння фермерів ефективно вирощувати цю бобову культуру.

    Загалом, завершення процесу обмолоту в Житомирській області приносить добрі новини для аграрного сектору регіону, підкреслюючи високу продуктивність та якість урожаїв в цьому сезоні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.