• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибір запасних частин для зернозбиральних комбайнів
    Опубликовано: 2023-09-28 16:49:42

    Вибір запасних частин для зернозбиральних комбайнів

    Комбайн є однією з найважливіших сільськогосподарських машин і в основному використовується для скошування та обмолоту зерна та насіння. Він забезпечує очищення та поділ зерна, соломи та насіння. Від нього залежить позитивний економічний результат для фермерів. Окрім необхідного базового обладнання, комбайн має інші технічні та механічні частини, які можна використовувати для інших збиральних робіт. Такі деталі комбайна, як кукурудзяний ланцюг або конвеєрна стрічка є типовими деталями, що зношуються, які з часом необхідно оновлювати або замінювати.

    Запчастини для сільгосптехніки

    Комбайн знаходиться у постійній експлуатації, особливо в період збирання врожаю. Логічним наслідком цього є те, що багато деталей зношуються і згодом потребують заміни. Крім іншого, ріжучі агрегати зазнають великого навантаження, оскільки вони забезпечують відокремлення стебел від решти зерна під час скошування. Механізм різання кукурудзи працює аналогічно і не застрахований від високого рівня зносу. У магазині Agrovictor ви  можете отримати всі необхідні запчастини до комбайнів незалежно від марки, моделі або віку машини. Незалежно від комбайна та запчастин до комбайнів, у цьому магазині ви також можете знайти численні запчастини для інших тракторів та сільськогосподарських машин.

    Що таке оригінальна запчастина

    Є два основні варіанти вибору запасних частин від виробника оригінального обладнання або післяпродажного обслуговування. Хоча кожен із них має свої переваги, продукти оригінального виробництва є найбільш надійними та забезпечують найкращу рентабельність інвестицій протягом усього терміну служби вашого обладнання. Коли ми використовуємо оригінальні запчастини, виробник гарантує, що вони підходять для машини і проблем з ними не буде. Це не означає, що не може бути виключень. Однак із запчастинами такого типу зазвичай не виникає проблем.

    Сільськогосподарська техніка цілий рік піддаються складним завданням та високим навантаженням у важких умовах роботи. Таким чином, правильне та регулярне технічне обслуговування може захистити машину від серйозних пошкоджень та продовжити її термін служби та продуктивність. Заміна певних деталей повинна бути регулярною частиною вашої процедури технічного обслуговування, що дозволить зберегти вашу машину в оптимальному стані та підвищить її довговічність.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.