• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тиск на ринок кукурудзи очікується через наближення нового врожаю пізніх культур
    Опубликовано: 2023-08-29 17:09:22

    Ціни на українську кукурудзу на міжнародних ринках залишаються в стабільному діапазоні, проте зближення нового врожаю пізніх культур може створити тиск на ринок, за попередженням аналітиків компанії Barva Invest.

    На закінчення останніх торгів на Чиказькій товарній біржі, ціни на кукурудзу показали мінімальне зниження внаслідок невеликої активності торгів, особливо після оголошення результатів кроп-туру ProFarmer.

    За результатами кроп-туру ProFarmer, обсяг врожаю кукурудзи в США оцінюється на рівні 14.96 мільярдів бушелів. Ця оцінка менше, ніж та, що була включена в останній звіт USDA WASDE, де прогнозувалося 15.111 мільярдів бушелів.

    Ціни на грудневий контракт на кукурудзу на Чиказькій товарній біржі (ZCZ3) склали 4.88 доларів за бушель (-0.05%),
    на листопадовий контракт на кукурудзу на біржі Euronext (EMAХ3) — 214.75 євро за тонну (-1.25 євро за тонну),
    ціни на DAP-Рort Дунай знаходилися в діапазоні 170-179 доларів за тонну.

    Підвищений інтерес до прогнозування врожаю та цінової динаміки кукурудзи в США стає важливим для українських аграріїв і експортерів, оскільки це впливає на глобальну динаміку цін на цю культуру і її конкурентоспроможність на міжнародних ринках.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.