• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Успішно завершені жнива: Результати обмолоту ранніх зернових у Полтавській області
    Опубликовано: 2023-08-16 15:09:31

    Полтавська область завершила цьогорічні жнива, що включали в себе ранні зернові культури та зернобобові рослини. За інформацією, наданою «ПроАгро Груп», відомо, що аграрії успішно завершили обмолот, а це між іншим було підтверджено у Facebook відомим аграрним експертом Дмитром Луніним, який очолює Полтавську Обласну Військово-Аграрну Адміністрацію.

    За звітом Луніна, загальна кількість зерна, зібраного під час цього обмолоту, складає 1,7 мільйона тонн, із яких 1,3 мільйона тонн припадає на пшеницю.

    "Успішно було завершено обмолот усіх засіяних площ під ранніми зерновими й зернобобовими культурами. Попри виклики, пов'язані зі складною військовою ситуацією, наші сільгоспвиробники продемонстрували чудовий сплітний робочий підхід і досягли відмінних результатів. Вони працювали без відпочинку в незвичайно важких умовах. Наша глибока подяка аграріям, які є надійними гарантами продовольчої безпеки нашої області та всієї країни. Разом ми здатні подолати всі труднощі! Україна переможе!", – відзначив Лунін.

    Закінчення цьогорічних жнив у Полтавській області відзначається як вагомий успіх, враховуючи несприятливу міжнародну ситуацію. У результаті вмілого організаційного підходу та цілеспрямованої праці аграріїв, зернові та бобові культури були вдало обмолотені, сприяючи поповненню запасів продовольства для регіону та країни.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.