• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії Черкащини засіяли 80% площ зерновими та зернобобовими
    Опубликовано: 2023-05-28 10:03:33

    Посівна на Черкащині — на фініші. Аграрії вже засіяли зерновими та зернобобовими культурами понад 80% запланованих площ. Про це поінформував начальник ОВА Ігор Табурець.

    «Попри виклики війни та погодні примхи — наші аграрії вкотре показали свою міць і наполегливість. Ми в постійній комунікації з робочих питань. Дякую кожному воїну аграрного фронту Черкащини! Наша продовольча безпека незмінно в надійних руках!», — зазначив голова ОДА.

    Загалом по області уже завершили сівбу пшениці, ячменю і вівса. Зараз аграрії досівають кукурудзу, просо і технічні культури. Картоплі й овочевих культур уже висадили на 68,4 тис. га.

    Згідно з даними карти «Посівна онлайн 2022/23», на Черкащині станом на 18 травня зерновими та зернобобовими засіяно 345,7 тис. га. Кукурудзи зокрема 292,9 тис. га. Соняшником засіяли 235 тис. га, соєю 69,9 тис. га.

    Юлія Немцева

    Інф. kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.