• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Міць. Українська кам’яна»: від продажу солі на дрони-камікадзе зібрали 58,8 мільйона
    Опубликовано: 2023-03-28 11:07:04

    У межах проєкту «Міць. Українська кам’яна» через платформу United24 вдалося зібрати 58,5 млн грн на дрони-камікадзе для українських розвідників. Розвідка отримає понад 2200 безпілотників FPV. Про це написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у телеграм-каналі.

    Що відомо
    «Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який більше року безупинно підтримує армію», — зазначив він.

    Як додав міністр, наприкінці проєкту Rozetka та «Сільпо» взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину покрили донори United24.

    «Тож кожна гривня збору (500 грн з кожної пачки) направляється на дрони-камікадзе. Щоб усі українські міста були звільнені якнайшвидше», — додав Федоров.

    Ще понад 8 млн грн зібрали завдяки розіграшу п’ятьох пачок солі з автографом начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

    Нагадаємо
    Як писав «Мінфін», до річниці повномасштабного вторгнення ДП «Артемсіль» та платформа United24 презентували спеціальну партію солі - «Міць. Українська кам’яна». Сіль розфасували у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 тис. пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара.

    З 21 лютого сіль можна було придбати в мережі «Сільпо», а також онлайн на Rozetka.

    Ярослав Голобородько

    Інф. minfin.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.