• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Азійські імпортери пальмової олії домагаються від виробників стабільної експортної політики
    Опубликовано: 2023-03-30 13:00:56

    Азійські імпортери пальмової олії домагаються від виробників стабільної експортної політики

    Індія, Пакистан, Бангладеш, Непал і Шрі-Ланка зараз є членами Азійського альянсу пальмової олії (APOP), а альянс хоче залучити більше покупців, заявив Атул Чатурведі, голова APOP, на щорічній зустрічі країн-членів у Куала-Лумпурі.

    Країни-імпортери побудували заводи для переробки CPO, але виробники вводять вищі експортні мита на сиру пальмову олію, ніж на рафіновану, що робить купівлю рафінованого продукту дешевше, ніж сирого, сказав Чатурведі.

    “Найвище мито на сиру пальмову олію призводить до простоювання заводів у країнах-імпортерах. Виробникам потрібно подумати про цю структуру мит, яка завдає шкоди покупцям”, – сказав він.

    Дораб Містрі, директор індійської компанії з виробництва споживчих товарів Godrej International, сказав, що ключовим виробникам Індонезії та Малайзії необхідно усвідомити, що азіатські країни є їх найнадійнішими покупцями і що вони купують, не створюючи проблем для галузі.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.