• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Мінагрополітики обговорили прогноз посівних площ
    Опубликовано: 2023-02-24 18:05:31

    В Мінагрополітики відбулася робоча нарада щодо прогнозів посівних площ у поточному році, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію міністерства.

    Перший заступник міністра Тарас Висоцький обговорив з виробниками насіння потенційні обсяги та структуру культур. Зокрема йшлося, про посіви кукурудзи, сої та соняшнику.

    За попередніми прогнозами, зробленими на основі онлайн опитування Мінагрополітики, та прогнозами виробників насіння, відповідно до запитів аграріїв, посівні площі зазначених культур кардинально не зміняться. Але вже очевидно, що аграрії будуть шукати шляхи здешевлення посівної та обиратимуть культури, менш вибагливі до мінеральних добрив, ціни на які є досить високими.

    Також прогноз може коригуватися, залежно від загальної ситуації в країні, погодних умов та інших чинників, зазначили в міністерстві.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.