• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Чернігівщині отримали обладнання для користування зерновими рукавами
    Опубликовано: 2023-02-26 15:08:47

    Комплекти обладнання для завантаження та розвантаження зернових рукавів отримали три агропідприємства Чернігівської області. Це СТОВ «Дружба», ТОВ ім. Шевченка та ТОВ «Агрофірма «Іванівка АГ», повідомили в обласній військовій адміністрації, передає «ПроАгро Груп».

    Зазначається, що загалом для Чернігівщини передбачено 12 таких комплектів, кожний з яких складається із завантажувача, розвантажувача та бункера-перевантажувача. Всі вони українського виробництва.

    Передачу комплектів спецтехніки здійснює Міністерство аграрної політики та продовольства України у співпраці з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО).

    Нагадаємо, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) спільно з Міністерством аграрної політики та продовольства України за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation закупили для аграріїв засоби тимчасового зберігання зерна (рукави) місткістю 200 тонн кожний.

    173 підприємства Чернігівської області стали учасниками програми, яку реалізують Міністерство аграрної політики та продовольства України й Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Вони отримали 3614 спеціальних поліетиленових рукавів, які забезпечили додатково понад 700 тис. тонн потужностей для тимчасового зберігання зерна.

    Інф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.