• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзія в січні скоротила експорт пальмової олії майже на 27%
    Опубликовано: 2023-02-02 15:48:41

    Малайзія в січні скоротила експорт пальмової олії майже на 27%

    Минулого місяця Малайзія відправила на зовнішні ринки майже 1,1 млн тонн пальмової олії, випливає з даних фахівців незалежної інспекційної компанії AmSpec Agri Malaysia. Порівняно з груднем 2022 р. фіксується скорочення експорту на 26,8% – з 1,46 млн тонн.

    При цьому, за інформацією експертів, основна частина відвантажень малайзійської продукції припала на пальмовий олеїн (RBD palm olein), сира пальмова олія (crude palm oil, CPO) та рафінована пальмова олія (RBD palm oil)—358,358, ,3 тис. тонн – у грудні), 236 тис. тонн (492,8 тис. тонн) та 131,1 тис. тонн (106 тис. тонн) відповідно.

    Менш значні обсяги продажів фіксувалися щодо стеарину (78,2 тис. тонн), сирої пальмоядрової олії (13,8 тис. тонн) та інших продуктів.

    Зазначається, що в січні найбільш активний попит на малайзійську продукцію виявляли в Індії, Китаї та країнах Євросоюзу.

    За інформацією національної Ради MPOB (Malaysian Palm Oil Board), Малайзія експортувала за минулий рік 15,7 млн тонн «пальми», а в IV кварталі фіксували найвищі темпи продажу.

    «У жовтні-грудні 2022 р. Малайзія експортувала 4,49 млн тонн олії порівняно з 4,02 млн тонн у ІІІ кварталі, 3,63 млн тонн — у ІІ-му та 3,53 млн тонн – у I-му» , – говориться в матеріалах.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.