• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо 4 продукти, які допомагають швидко розріджувати кров
    Опубликовано: 2022-12-01 18:05:22

    З таким завданням чудово справляються і деякі продукти. З цією метою лікарі призначають спеціальні препарати, однак із таким завданням чудово справляються і деякі продукти, пише agronews.ua.

    Імбир

    Імбир, як відомо, має широкий спектр корисних для здоров’я властивостей. Він стимулює обмін речовин, зміцнює імунітет і має антибактеріальні властивості. Також, завдяки саліцину, він розріджує кров не гірше за аспірин. Проте, слід пам’ятати, що імбир, як і інши ліки, він має протипоказання. Так, його не можна вживати хворим на гастрит, виразку шлунка, захворювання печінки, шлунково-кишкового витрачання та серцево-судинної системи.

    Куркума
    Куркума вважається однією з найпотужніших протизапальних спецій. Основний інгредієнт куркуми, куркумін, запобігає появі процесів, що призводять до утворення тромбів. Скористатися лікувальними властивостями куркуми дуже просто: додайте її в їжу та соки.

    Кориця
    Кориця містить сильний антикоагулянт — кумарин. У невеликих кількостях він запобігає появі тромбів. А ось у великих може бути небезпечний: кров перестає згортатися, посилюється проникність судин і починаються внутрішні кровотечі.

    Часник
    Часник давно заслужив на славу протизастудного засобу. Також він допомагає нормалізувати артеріальний тиск. Він також бере участь у процесі згортання крові, що запобігає утворенню тромбів у довгостроковій перспективі.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.