• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вибираємо вантажне авто: на що звернути увагу
    Опубликовано: 2022-11-28 14:08:17

    Вибираємо вантажне авто: на що звернути увагу

    Вибір вантажного авто – завдання не з легких. Купівля транспортного засобу для роботи чи власних потреб – відповідальна справа. Щоб покупка не розчарувала, варто враховувати різні нюанси та прислухатися до порад водіїв з досвідом. Крім того, варто відповісти на ключові питання: який тип вантажівки обрати, якою має бути вантажопідйомність. Не менш важливим критерієм вибору є бюджет та виробник. 

    Як показує досвід, однозначно важко сказати, яку модель вантажного авто варто обрати. Важливо враховувати різні фактори, завдяки яким можна зробити вибір на користь тієї чи іншої моделі.

    Якщо ви плануєте купити вантажівку, обирайте аграрний маркетплейс VAS. Наш сервіс – надійний помічник тих, хто планує купити вантажне авто в Україні.  В онлайн-каталозі ви знайдете вантажівки від тритонних малотоннажних і великотоннажних моделей. Представлено вантажні автомобілі з різним видом кузова – закриті і відкриті. Продаж транспортних засобів на VAS – зручний, комфортний і  дуже простий. Різні категорії і зручні фільтри спрощують пошук. Знайти потрібну техніку легко і просто. 

    Що варто враховувати перед покупкою

    Як показує досвід, на внутрішньому ринку найбільшим попитом користуються тентовані вантажні авто і фургони. Їх використовують для доставки продуктів, різних вантажів, а також для вантажів, які упаковані в палети.

    • Вантажопідйомність. Головний критерій вибору автомобіля. Цей показник коливається від 1 до 20 тонн. Є машини, які можуть перевозити і більші вантажі. Але у більшості випадків вони не потрібні пересічним підприємцям. Все залежить від завдань, які ви будете ставити перед конкретним транспортним засобом. Але висока маса не говорить про великий обсяг. І навпаки. Адже можна возити паралон, який важить зовсім небагато, але місця займає багато. А вироби з чавуну займають мало місця, але важать багато.

    • Ходові характеристики. Не менш важливий критерій. Тут варто враховувати, якою дорогою йому пересуватися і який вантаж ви будете перевозити.  Так, деякі моделі вантажних авто підходять для міста, а деякі – для сільських доріг. Тому  тут варто враховувати параметри конкретної техніки і цілі для яких ви будете використовувати транспортний засіб.

    Продаж вантажної техніки на VAS https://ua.vas.trade/ – вибір для тих, хто цінує свій час і зусилля. Заповнення оголошення займає лічені хвилини, а результат пошуку приємно потішить!
     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.