В осінньо-зимовий період хурми дуже багато на прилавках магазинів. Ці фрукти оранжевого кольору, відомі своїм солодко-медовим присмаком. Про це повідомляє zafilizhankoyu.com, пише agronews.ua.
Хурма не тільки смачна, вона містить багато корисних речовин, які можуть принести користь нашому здоров’ю.
Однак їїпотрібно їсти окремо від основного прийому їжі. Не можна хурму споживати натщесерце, інакше, може виникнути біль у шлунку. Найкращий варіант – це перекус між прийомами їжі. Пектин, що міститься у фрукті сприятливо впливає на роботу травної системи і чистить організм від шлаків.
Не рекомендовано вживати хурму людям, які хворіють дiабeтoм і мають надмірну вагу, тому що вона підвищує цукор в крові. Також не слід її включати в раціон дітям до 3-х років.
Інф. agronews.ua
agrinews.com.ua