• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Рівненщині фермери вирощуватимуть фундук
    Опубликовано: 2022-11-14 17:03:58

    Цьогоріч, попри війну, ФГ “Лоран Агро”, що в Дубенському районі на Рівненщині, скористалися державною програмою підтримки на закупівлю саджанців. У господарстві планують розширювати свій бізнес – вирощування фундука. Про це повідомляється на сторінці Рівненської обласна військової адміністрації у Facebook, пише agronews.ua.

    Зазначається, що нині господарство вирощує 1800 дерев лісового горіху. Працює з 2017 року, має насадження на 6 га. Фундук розпочинає родити через 2-3 роки після висаджування. На ділянці з п’ятирічними насадженнями господарство збирає до 3,5 кілограм фундука з дерева.

    Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який відвідав господарство, закликав інших підприємців займатися високорентабельними видами агробізнесу:

    “Закликаю всіх підприємців, фермерів Рівненщини займатися садівництвом різних культур і користуватися державними ініціативами. Нам важливо, щоб кожен гектар давав якомога більше доходу саме місцевому бізнесу. Війна – не час для зупинки. Це час для сміливих рішень”, – зауважив Коваль.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.