• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали шкідливі властивості гречки
    Опубликовано: 2022-11-13 11:03:05

    Така корисна гречана крупа може принести шкоду. Якщо ви не знаєте, як засвоюються мікроелементи, то можете подумати, що чим більше гречки – тим краще. Але це зовсім не так. Про це повідомляє ukrhealth.net, пише agronews.ua.

    У складі гречаної крупи є макро- і мікроелементи, вітаміни, які добре засвоюються в комплексі. Це залізо, калій, магній, мідь і цинк, вітамін В9, В6, В2, Е, РР. У гречаних зернах ці елементи поєднуються таким чином, що засвоюються максимально ефективно. Таке явище називають синергізмом. Це, безумовно, робить гречку дуже корисним продуктом.

    Крім того, в 100 г цієї крупи міститься 12 г білка і 62 г складних вуглеводів, що робить гречку ідеальним дієтичним продуктом. Залізо, потрапляючи в організм у поєднанні з легкозасвоюваним білком, також може бути використане з максимальною користю.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.