• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Миколаївщина: окупанти влучили по агропідприємству
    Опубликовано: 2022-10-18 11:10:51

    Російські окупаційні війська сьогодні вночі обстріляли два населені пункти Баштанського району Миколаївської області, потрапило по сільськогосподарському підприємству. Обійшлося без постраждалих. Про це повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише УНН.

    Цитата

    «Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Вночі, 17 жовтня, орієнтовно о 04:20 були обстріли між двома населеними пунктами Баштанського району. Влучання по сільськогосподарському підприємству. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється», - повідомив Кім у Telegram.

    Деталі

    Ситуація, за даними голови ОВА, по області наступна:

    Місто Миколаїв:

    Вночі, 16 жовтня, близько 22:06 ворог атакував місто дронами-камікадзе «Shahed-136». Як повідомляє ОК «Південь», три дрони влучили в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. На місцях влучань виникли пожежі, які було оперативно локалізовано підрозділами ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Попередньо, постраждалих немає.

    Миколаївський район:

    Вчора, 16 жовтня, о 16:05 внаслідок артобстрілу населеного пункту Первомайської громади пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. Постраждалих немає. Також вчора, о 22:51 внаслідок обстрілу дронами-камікадзе «Shahed-136» в Коблівській громаді виникла пожежа на відкритій території. Руйнувань та постраждалих немає.

    Кім підсумував, що «16 жовтня, з 21:30 до 22:30 російські окупаційні війська атакували Миколаївщину дронами-камікадзе «Shahed-136». Одиннадцять з них було збито на території області».

    Баштанський район:

    Вчора з 10:00 до 11:00, о 14:00 та опівночі обстрілів зазнали два села Широківської громади. Влучання були по відкритих територіях, дорогах та за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

    У Первомайському та Вознесенському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

    Доповнення

    На півдні України за ніч і вранці збито вже п'ятнадцять дронів-камікадзе Shahed-136.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.