• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Вінниччині виготовили перші 3 тисячі т цукру
    Опубликовано: 2022-10-09 10:07:39

    У Вінницькій області розпочався сезон цукроваріння. Вироблено перші 3 тис. тонн цукру. Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

    «Першим свою роботу розпочав ТОВ «Цукорагропром» ВП «Жданівський цукровий завод». За ним — ТОВ «ПК «Зоря Поділля» та ПрАТ «ПК «Поділля». Інші заводи проводять накопичення цукросировини», — зазначив Сергій Борзов.

    За його словами, площі посіву цукрових буряків у 2022 році по всіх категоріях господарств становлять 43,3 тис. га, зокрема, в сільськогосподарських підприємствах — 38,3 тис. га.

    «Наразі цукрові буряки викопано на площі 2,6 тис. га (6% до загальної площі). Середня урожайність фіксується на рівні 40,5 т/га, що дещо нижче минулорічної. Орієнтований обсяг переробки цукрових буряків — 2 млн тонн (це з урахуванням надходження цукросировини з сусідніх областей)», — розповів голова ОВА.

    Як він зазначив, торік в області було перероблено 2,3 млн т цукрових буряків та вироблено 363,5 тис. т цукру.

    Інф. kurkul.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.