• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Румунії зійшов з колії потяг з українською кукурудзою
    Опубликовано: 2022-09-19 10:08:37

    Товарний потяг із 30 вагонів з українською кукурудзою зійшов із рейок у Румунії, внаслідок аварії два вагони вилетіли із залізничних колій, кілька тонн зерна розсипалося.

     Про це повідомляє польське видання Gospodarkamorska.

    За інформацією видання, аварія сталася в селі Ріпа-де-Жос (уїзд Муреш, Центральна Румунія).

    Вантажний потяг із 30 вагонами прямував до порту Констанца, що розташований на південному сході країни. Внаслідок аварії два вагони, навантажені кукурудзою, зійшли з колії, кілька тонн зерна висипалося.

    Румунська поліція розпочала розслідування причин інциденту, слідчі не виключають жодної з версій події, зокрема руйнування колії залізниці або саботаж.

    За даними видання, в середу вдень почалися роботи із вивезення вагонів, що зійшли з рейок, і розчищення вантажної колії, що зв'язує найбільший румунський порт із центральною частиною країни.

    Зазначимо, це не перший подібний випадок на румунській залізниці. Так, на території Румунії 29 червня зійшли з рейок 15 українських вагонів-зерновозів, які належать українському приватному оператору.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.