• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент України доручив уряду здійснити заходи щодо завершення випробувань військово-транспортного літака Ан-70
    Опубликовано: 2005-09-30 16:38:00
    Президент України – Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Віктор Ющенко підписав розпорядження № 1175/2005-рп від 27 вересня 2005 року “Про заходи щодо забезпечення розвитку Повітряних Сил Збройних Сил України”.
    Цим документом Глава держави доручив Кабінету Міністрів України забезпечити до кінця 2005 року видання нормативно-правових та нормативно-технічних актів для забезпечення виконання вітчизняними підприємствами робіт з модернізації, ремонту, продовження ресурсу та терміну служби озброєння і військової техніки іноземної розробки, які перебувають на озброєнні Повітряних Сил ЗС України.
    Також, Уряду держави доручено розглянути у двомісячний термін питання щодо створення на базі провідних вітчизняних підприємств, за безпосередньої участі розробників, виробників і спецекспортерів озброєння та в кооперації з підприємствами інших держав, міждержавних структур з обслуговування, ремонту, модернізації та утилізації озброєння і військової техніки Повітряних Сил та Збройних Сил України в цілому.
    Крім того, передбачається здійснити заходи щодо завершення випробувань військово-транспортного літака Ан-70, прийняття його на озброєння Повітряних Сил та налагодження серійного виробництва.
    У двомісячний строк будуть переглянуті умови відшкодування Російською Федерацією витрат на утримання Україною радіотехнічних вузлів попередження про ракетний напад.
    Також у двомісячний строк буде розглянуто питання можливості організації підготовки авіаційно-технічного складу для військово-транспортної та армійської авіації ЗС України в єдиній системі підготовки кадрів для цивільної авіації.
    З урахуванням вимог безпеки заплановано створити Державний полігон для проведення бойових стрільб з’єднаннями і частинами видів ЗС України, що залучаються до виконання завдань з протиповітряної оборони країни.
    У місячний термін буде також опрацьовано питання щодо створення пільгових умов для військовослужбовців, які проходять військову службу в окремо розташованих та прикордонних підрозділах Повітряних Сил і несуть бойове чергування з протиповітряної оборони держави.
    Урядовий портпл
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.