• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ООН планує придбати та відправити 30 тонн пшениці з України
    Опубликовано: 2022-08-05 16:09:16

    Всесвітня продовольча програма (ВПП) планує придбати, завантажити і відправити 30 тонн пшениці з України на зафрахтованому ООН судні. Про це йдеться в заяві речника Генерального секретаря ООН щодо відправлення першого торговельного судна в рамках Чорноморської ініціативи з перевезення зерна, передає УНН, пише agronews.ua.

    «Всесвітня продовольча програма (ВПП) планує на першому етапі придбати, завантажити і відправити 30 тонн пшениці з України на зафрахтованому ООН судні. Більше інформації ВПП надасть найближчим часом», – йдеться в заяві.

    Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш привітав відправлення першого торговельного судна, яке залишило український порт Одеси.

    Зазначимо, 1 серпня судно RAZONI з українським зерном першим вийшло в море з Одеського порту. Корабель перевозить 26 тисяч тонн кукурудзи.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.