• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як фермеру отримати компенсацію за пошкодження землі
    Опубликовано: 2022-07-14 16:07:46

    У зв’язку з повномасштабною війною на території України, чимало власників сільськогосподарських земель могли зіштовхнутися з проблемою пошкодження своїх ділянок. Керівний партнер юридичної фірми Kosovan Legal Group Андрій Косован розповів, що робити у таких випадках. Про це повідомляє propozitsiya.com, пише agronews.ua.

    Перш за все, треба зібрати максимальну кількість доказів.

    «Якщо можете — викличте ДСНС, поліцію, працівників Держгеокадастру, щоб зафіксувати ці пошкодження. Це все залежить від того, у якому регіонів і від чого сталися ці пошкодження — прильот чи, наприклад, розлиття палива. Але ви маєте залучити максимально велику кількість держорганів. Також треба зафіксувати пошкодження на фото або відео», — зазначив юрист.

    За його словами, потрібно також розуміти, що у разі загрози вашому життю чи здоров’ю, фіксацію можна провести й пізніше.

    Другий пункт — провести оцінку. Найпростіше тут — взяти нормативно-грошову оцінку, яка є достатньо високою.

    «Можливо, вона буде відрізнятися від комерційної, але все ж цього буде достатньо. Можна також замовити оцінку у приватного експерта, який має право оцінювати ділянки», — зазначив фахівець.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.