• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • МХП забезпечив ВПО картоплею та гумдопомогою із Польщі
    Опубликовано: 2022-07-12 10:04:30

    Благодійний фонд «МХП-Громаді» спільно з польським фондом розвитку регіонів «Fundacja Rozwoju Regionоw» завезли в Україну понад 350 тонн картоплі і 90 тонн гуманітарної допомоги. Про це повідомляє прес-служба ТОВ «Захід-Агро МХП», передає УНН.

    Деталі

    Співробітництво між українським та польським фондом було налагоджено у березні цього року.

    «Завдяки близькості до кордону та активності менеджерів, партнерство було започатковане саме на базі Львівської області, а згодом масштабувалась й у інші регіони України», - йдеться у повідомленні.

    Шість автомобілів (90 тонн вантажу) з продуктами харчування, товарами гігієни і медичними препаратами були доставленні у ті регіони, які найбільше постраждали від війни. А також малозабезпеченим і соціально незахищеним категоріям людей по всій Україні.

    «Такими передачами гуманітарних вантажів «Fundacja Rozwoju Regionow» організувала своєрідний «Міст Надії», який допомагав тисячам українців у різних куточках відчувати себе не кинутими напризволяще, адже саме для них збирались і доставлялись вантажі з усього світу. Доставку усіх вантажів в Україну оплатив Фонд «МХП-Громаді», - йдеться у повідомленні.

    Також, у «Захід-Агро МХП» відзначили внесок «Польської федерації картоплі», яка виділила понад 350 тонн картоплі як посадкового матеріалу для внутрішньо переміщених осіб, так і безпосередньо для споживання. Склад для зберігання картоплі й іншої гуманітарної допомоги забезпечило ТОВ «Захід-Агро МХП».

    “Також картопля була завезена у громади, де здійснює свою господарську діяльність «Захід-Агро МХП». А саме: Жовківську, Рудківську, Меденицьку, Калинівську, Золочівську, Городоцьку, Перемишлянську і Поморянську громади Львівщини та Рогатинську громаду на Івано-Франківщині.

    І знову ж таки транспорт для розвезення «бараболі» виділило «Захід-Агро». Зараз картопля уже квітне і за місяць можна буде збирати врожай, тож продовольча безпека ВПО гарантована», - розповіли у компанії.

    Окремо у «Захід-Агро МХП» подякували керівнику польського фонду розвитку регіонів Рафалю Томалі за небайдужість і допомогу українцям.

    «Сподіваємось, що вона буде продовжена і надалі», - підкреслила менеджерка соціальних проєктів «Захід-Агро МХП» Іра Тимкович.

    Додамо

    З початку війни благодійна організація «СпівДія» спільно з благодійний фондом «МХП-Громаді» доставили близько 300 тонн гуманітарної допомоги з країн Європи.

    Довідка

    МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

    Ірина Макаренко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.