• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Закарпатті громади відправили 20 тонн допомоги у Запорізьку область
    Опубликовано: 2022-06-30 18:01:56

    АОМС «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття», до якого входять 12 ОМС територіальних громад Закарпатської області, спільно з Мальтійською службою допомоги Берегівського району  надали 20 тонн вантажу для хабу Широківської громади Запорізької області в межах проекту “Згуртовані громади”, організованого Всеукраїнською асоціацією громад спільно з програмою USAID з аграрного і регіонального розвитку – АГРО. Про це повідомляє пресслужба ВАГ, пише  agronews.ua.

    Регіональний координатор ВАГ у Закарпатській області Іван Дем’янчук залучив до проекту “Згуртовані” Мальтійську службу допомоги Берегівського району, АОМС «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття» та громади які є членами цієї асоціації, в тому числі Берегівську територіальну громаду.  Таку співпрацю планується продовжити і надалі.

    З 64 територіальних громад Закарпаття, 42 є членами Всеукраїнської асоціації громад і допомагають тим громадам, які опинились в скруті через рашистське вторгнення: перебувають в тимчасовій окупації, там ведуться активні бойові дії або вони зазнали суттєвих руйнувань.

    Від початку реалізації проекту “Згуртовані” громади Закарпатської області лише за організації та координації Всеукраїнської асоціації громад передали більше 230 тонн допомоги іншим громадам, а взагалі розмір допомоги значно більший. Передавались продукти харчування, засоби гігієни та навіть більш дорогоцінні речі такі як генератори, вогнегасники, медичне оснащення, лікарські засоби.

    Нагадаємо, Всеукраїнська асоціація громад спільно з USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО запустила ініціативу «Згуртовані громади», мета якої допомогти постраждалим від широкомасштабного вторгнення рашистів містечкам і селам України. Йдеться не лише про нагальні гуманітарні потреби, а й про відновлення інфраструктури і підприємництва.

    Ініціатива спрямована на підтримку життєдіяльності громад та сприяння економічній активності в громадах під час війни. Метою ініціативи є згуртування громад через побратимство, партнерство, взаємодопомогу – заради Перемоги у війні та післявоєнної відбудови України.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.