• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо найперспективніші нішi для української молочки
    Опубликовано: 2022-06-27 16:02:46

    Україна має значні можливості для поставок молочних продуктів на ринки, які є найбільшими імпортерами цієї продукції у світі. Таку думку висловив заступник директора «Офісу з розвитку підприємництва та експорту» Андрій Литвин, повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, пише agronews.ua.

    Він підкреслив, що ЄС, Канада, Велика Британія — це найперспективніші ринки для експорту. Компанії, які встигнуть вийти на ці ринки, зможуть зайняти свою нішу в цих країнах. Водночас Туреччина не є перспективним ринком, оскільки вона впроваджує високі митні тарифи саме на молочну продукцію, таким чином захищаючи власного виробника.

    «Сьогодні найбільшим імпортером молочної продукції зі всього світу є Велика Британія, далі — Канада, Ізраїль та Туреччина. З України найбільше імпортує Ізраїль, зовсім незначні обсяги експорту в 2021 році були до Туреччини, повністю відсутня співпраця з Великою Британією та Канадою, що підтверджує значні можливості для експорту українських молочних продуктів на ці ринки», — зазначив Андрій Литвин.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.