• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні змінилися ціни на живець свиней
    Опубликовано: 2022-06-27 14:08:10

    Зростання цін закупівлі свиней забійних кондицій цього тижня уповільнилося. Середня ціна на ринку підвищилася на 0,7% і сягнула 57,9 грн/кг. Про це повідомили в асоціації «Свинарі України», пише agronews.ua.

    Зростання закупівельних цін переважно фіксували у центральних та східних областях, де окремі виробники переглянули ціни на 0,5-2 грн/кг. У результаті діапазон закупівельних цін у центральних областях підвищився до 58-61 грн/кг, а в східних – до 61-63 грн/кг.

    У західних регіонах ціни тяжіли до позначки 57 грн/кг. Серед причин посиленого тиску на ціни у західних областях представники м’ясопереробної галузі зазначають послаблення реалізації та часткову переорієнтацію операторів на дешевшу імпортну сировину.

    В інших регіонах спостерігається зниження торговельної активності та посилена конкуренція серед постачальників охолодженої свинини.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.