• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Латвії випустили морозиво «Слава Україні»: українцям роздають безкоштовно
    Опубликовано: 2022-06-21 11:04:40

    Висловлюючи свою солідарність з Україною у боротьбі за свободу, латвійська компанія з переробки молока та виробництва морозива Food Union виробила спеціальне морозиво, присвячене Україні, у кольорах її державного прапора.

    Про це пише RUS TVNET.

    У морозиві символічно використано поєднання жовтого та синього кольорів, а в основі рецептури – натуральні інгредієнти, що створюють неповторне поєднання смаків.

    Морозиву дали назву "Слава Україні" – гасло суверенітету та протистояння України.

    "Це морозиво – данина мужності та волелюбності українського народу, але що ще важливіше – це нагадування всім у Латвії про те, що в Україні, як і раніше, йде страшна війна, тому ми повинні продовжувати допомагати її народу. Тим більше після того, як перша хвиля підтримки схлинула, - повідомила генеральний директор Food Union у Латвії Ірена Холодна.

    Продукт, присвячений Україні, вперше був представлений публіці у суботу, 18 червня, у громадському центрі для мешканців України Common Ground, де відбулося свято синьо-жовтого морозива.

    Синьо-жовте морозиво безкоштовно роздаватиметься українцям у Ризькому центрі підтримки мешканців України, у громадському центрі Common Ground, а також у літніх точках продажу морозива Ekselence у Ризі та Юрмалі після пред'явлення українських документів, що засвідчують особу.

    1 євро з кожного проданого морозива буде пожертвувано українській організації із захисту дітей "Голосу дітей".

    Також компанією Food Union в Україну було направлено кілька фур сухого молока та молочних напоїв для підтримки армії, лікарень та підрозділів національної оборони. Крім того, всі запаси крем-сиру Rasa, що зберігався на українських складах для торгівлі, з початком війни безоплатно передано на потреби місцевого населення.

    Нагадаємо, швейцарська компанія Drink For Peace створила благодійну горілку преміум-класу Vodka Zelensky. Весь прибуток від продажу компанія перераховує громадським організаціям України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.