• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Курятина, вівсяна крупа, олія: МХП забезпечив лікарні на Київщині харчовими продуктами
    Опубликовано: 2022-06-03 14:05:45

    ПрАТ «Миронівський завод з виготовлення круп та комбікормів» передав харчові продукти лікарням, що розташовані на території Київської області. Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає УНН.

    Про відповідну допомогу МХП попросили у Департаменті охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації.

    Цитата

    «На таке прохання Олександр Жукотанський (голова правління ПрАТ «Миронівський завод з виготовлення круп та комбікормів») відреагував терміновою допомогою. Щоб зв'язатись з кожним медичним закладом та організувати процес доставки, залучив депутата Київської обласної ради Дмитро Жукотанський», - уточнили в МХП.

    Тож, два тижні тому, 16 травня, чотирнадцять медичних комунальних закладів Київської області отримали сумарно 5 тонн курей, 1,4 тонни вівсяної крупи та 400 л олії виробництва МЗВКК.

    «Дякуємо лікарям за їхню працю, самовіддачу та турботу про людей. Допомога в цей непростий для країни час вкрай важлива. Ми ж на варті її продовольчої безпеки», - заявили в МХП.

    Нагадаємо

    Нещодавно благодійний фонд “МХП-Громаді” виділив 65 тис. грн на реконструкцію артезіанської свердловини у селі Новоставці, що на Хмельниччині.

    Довідка

    МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

    Ірина Макаренко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.