• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні продовжує дешевшати фуражна кукурудза
    Опубликовано: 2022-06-06 12:34:38

    В Україні продовжує дешевшати фуражна кукурудза

    За даними ІА «АПК-Інформ», поточного тижня у більшості регіонів України, окрім південного, продовжує дешевшати фуражна кукурудза.

    Дана ситуація зумовлена надлишковою кількістю пропозицій зернової. Аграрії продовжують активно пропонувати зернову й готові поступатись в ціні з метою звільнення складських приміщень в умовах наближення нового сезону і необхідності поповнення оборотних коштів та побоюючись ще більш значного здешевлення зерна і погіршення його якості. В свою чергу, попит переробних та комбікормових підприємств характеризувався як помірний. Більшість із них сформувала достатні обсяги сировини для роботи у короткостроковій перспективі й здійснювали закупівлі лише невеликими обсягами за необхідності.

    Так, від початку тижня у більшості регіонів країни ціни попиту на фуражну кукурудзу знизились ще на 100-200 грн/т, а в центральному регіоні подекуди й на 400-700 грн/т, і станом на 26 травня фіксуються переважно в діапазоні 4700-6500 грн/т СРТ.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.