• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо 5 овочів, які знижують кров’яний тиск
    Опубликовано: 2022-05-11 13:02:52

    Гіпертонія, ймовірно, є найбільш важливим фактором ризику для розвитку серцево-судинних захворювань. Підвищений артеріальний тиск – неприємна патологія організму, через яку постійно доводиться стежити за показниками тонометра. Повідомляє інформаційний портал “Live24”, пише agronews.ua.

    Гіпертонія (гіпертензія) – розповсюджена хвороба, що проявляться підвищеним артеріальним тиском, а також збільшує ризик серцево-судинних захворювань.

    Однак існують овочі, які здатні благотворно діяти на кров’яний тиск, досить лише включити їх в свій раціон.

    До таких овочів, серед інших, відносять шпинат. Він може посилювати циркуляцію крові, розправляти грудну клітку і діафрагму. Також для зниження кров’яного тиску рекомендується вживати в їжу селеру, що володіє схожими зі шпинатом властивостями.

    У селері міститься багато клітковини, а його кислотні антигіпертензивні елементи здатні знижувати тиск.

    Крім того, для людей з гіпертонією корисна морква завдяки різним властивостям.

    Також рекомендується включити в свій раціон ріпчасту цибулю і цибулю порей. Цибуля порей багата клітковиною, сприяє швидкому травленню і засвоєнню їжі в кишечнику і шлунку.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.