• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Elvorti стала переможцем конкурсу Народний бренд
    Опубликовано: 2022-01-02 15:50:37

    Elvorti стала переможцем конкурсу Народний бренд

    Компанія ELVORTI втретє стала переможцем конкурсу Народний бренд на Кіровоградщині

    На Кіровоградщині компанія ELVORTI провідний виробник сільськогосподарської техніки в Україні, третій рік поспіль перемогла у конкурсі «Народний бренд» в номінації «Сільськогосподарська техніка». Як показали результати голосування конкурсу «Народний бренд 2021», жителі Кіровоградщини саме такою бачать компанію, яка гідна мати почесне звання народного бренду. Голосування проходило з 1 жовтня до кінця листопада цього року. Серед багатьох номінантів переможцем обрали саме ELVORTI.

    Перемога у конкурсі та присвоєння відзнаки «Народний бренд» - це вираз найвищої довіри мешканців нашого міста та регіону. Отримати таку нагороду справжнього народного обрання - це дуже почесно. Конкурс «Народний Бренд» створює чесний народний рейтинг підприємств нашого міста.

    Бренд ELVORTI постійно розвивається і вдосконалюється. Пропонує своїм клієнтам високу якість обслуговування, широкий асортимент інноваційної сільськогосподарської техніки, яка відповідає найсучаснішим трендам. Крім цього, ELVORTI – гідний приклад соціально-активного та відповідального бізнесу, адже компанія часто ініціює власні благодійні акції, такі як збір одягу та взуття для малозабезпечених громадян міста.

    Жителі міста та наші клієнти гідно оцінили і вкотре віддали свої голоси за наш бренд. Завдяки власним старанням та підтримці людей вже третій рік ELVORTI лідирує у цьому змаганні. Цьогоріч бренд ELVORTI отримав рекордну кількість голосів - 1828, випередивши на понад 300 голосів найближчого конкурента у номінації.

    Щиро дякуємо організаторам та всім, хто брав участь у голосуванні. Дякуємо всім людям, що проголосували й обрали ELVORTI найкращим виробником сільгосптехніки. Ми вдячні кожному за Ваші голоси. Це мотивує нас і надалі розвиватися.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.