• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо 7 продуктів, які спалюють жир
    Опубликовано: 2021-12-11 12:07:33

    Щоб позбавитися зайвої ваги, можна не тільки займатися спортом та відмовлятися від певних продуктів, а й спеціально вживати в їжу ті продукти, які спалюють жир. У сучасній дієтології фахівці виділяють цілий ряд такої їжі. Розповідаємо  про 7 продуктів, які спалюють жир навіть, коли ви спите, пише agronews.ua.

    Брокколі
    Відповідно до научних даних, вживання цього продукта допомагає спалювати вісцеральний жир, і саме цей тип жиру накопичується в зоні живота. Такий ефект пояснюється специфічним складом з великою кількістю кальцію, завдяки яким прискорюється процес жиросжигання.

    Зелений чай
    Є найпотужнішим продуктом, спалює жир, особливо в парі зі спортом. Зелений чай містить теїн, який більш м’яко діє на організм і на 15-20% прискорює швидкість метаболізму.

    Вживаючи цей чай, можна підвищити стійкість організму до стресів. Пам’ятайте, зіпсовані нерви – вірний шлях до ожиріння. Тому пити зелений чай рекомендується як мінімум один-два рази на день для зниження ваги. У напої міститься також L-тіанін, який заспокоює і розслабляє.

    Авокадо
    Важливе місце серед продуктів, що спалюють жир, займає авокадо. Це пояснюється вмістом поліненасичених жирних кислот, таких необхідних для роботи серця.

    Часте вживання авокадо знижує ризик розвитку метаболічного синдрому і, як наслідок, прискорює схуднення.

    Волоські горіхи і мигдаль
    Горіхи – ідеальний варіант для здорового перекусу, який не тільки вгамує легкий голод в проміжку між прийомами їжі, але і насити ваше тіло необхідними здоровими жирами.

    Крім того, мигдаль і волоські горіхи багаті харчовими волокнами, білком і жирними кислотами омега-3, які підвищують чутливість організму до інсуліну.

    Імбир
    Кореневище імбиру, вживається в їжу, допомагає прискорювати обмін речовин, розганяє кровоносну систему людини, змушуючи організм виробляти більше енергії, недарма він є складовими багатьох тонізуючих напоїв.

    Кориця
    Основна перевага, що робить корицю дієвою зброєю у боротьбі з зайвими кілограмами – це здатність спеції знижувати рівень глюкози в крові. Глюкоза, як і інші прості цукри, є джерелом енергії і здатна відкладатися в організмі на “чорний день”, провокуючи набір зайвої ваги. Корицею цілком можна замінити цукор – основне джерело глюкози в раціоні людини.

    Дієтологи з Англії і США прийшли до одного і того ж думки, що кориця сприяє спалюванню зайвої ваги у людей з уповільненим метаболізмом і прискорює його процеси, так само, до речі, як і активізує мозкову діяльність.

    Ананас
    Вважається, що розщеплення жирів відбувається завдяки вмісту в ананасах ферменту бромелайну. Він особливо ефективно впливає на кисломолочні продукти, бобові і морепродукти.

    Бромелайн здатен притупляти почуття голоду. Варто зазначити, що спори про чудодійні властивості бромелайна не вщухають досі, а серед учених немає єдиної думки на цей рахунок.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.