• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Врожай кукурудзи буде рекордним за всю історію країни
    Опубликовано: 2021-12-04 13:05:02

    Врожай кукурудзи буде рекордним за всю історію країни

    У 2021 року Україна вийде на врожай у 40 мільйонів тонн кукурудзи. Таких показників у нашій державі не було за всю історію країни.

    Про це розповів міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко.

    «Наступний етап аграрної політики — це глибока переробка ключової культури нашої країни. Це буде свій газ, своє паливо і свої якісні корми: і крохмаль, і глюкоза, й амінокислоти, і десятки інших позицій, які забезпечать Україні додану вартість на десятки мільярдів доларів. І це більше, ніж ми маємо сьогодні. Вона в основі наступного етапу розвитку рослинництва», — зазначив Роман Лещенко.

    За його словами, стратегія Мінагрополітики полягає у тому, що переробка буде звільнена від великої кількості податків. Вона отримає пільгові умови в режимі інвестиційних нянь. І в наступні роки ті, хто переробляють, будуть отримувати найбільшу підтримку від держави. Сировинний цикл у 100 млн вдалося досягти в цьому році. Далі завдання – максимально створювати додану вартість, підкреслив міністр.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.