• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Чернігівщині пасічник виготовляє унікальну продукцію з меду
    Опубликовано: 2021-10-30 12:04:35

    На Чернігівщині пасічник виготовляє різноманітну продукцію з меду, зокрема косметику, питний мед, крем-мед. Саме таким чином бджоляр реалізовує непроданий в чистому вигляді мед, оскільки ціни в перекупників нижчі собівартості. Повідомляє ua-story.com.ua, пише  agronews.ua.

    «Єдиний правильним варіантом є налагодити закритий цикл, тобто виготовляти з меду різноманітні продукти. Так і заробіток більший, і мед не залежуватиметься. І якщо все технологічно правильно зроблено, то і в кінцевому результаті усе виходить смачно», — розповів пасічник Віталій Кром.

    На основі воску, оливкової олії і прополісу він виготовляє мазь. Вона має живильний ефект і стала дуже популярна, особливо в час пандемії.

    «Всі обробляють руки антисептиком, який надміру сушить руки, а цей крем дуже допомагає. В мене його наші медики беруть, вчителі теж. Вони ж крейдою ввесь день пишуть, а вона теж сушить руки. З воском також робимо бальзам для губ. Це все, звичайно, в невеликій кількості, але все одно люди купують», — поділився досвідом бджоляр.

    Також пасічник виготовляє крем-мед та питний мед.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.