• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська новітня кава, б’є всі рекорди
    Опубликовано: 2021-10-23 15:02:38

    Українська лавка локальних продуктів DeCoupaGe «DCG coffee» створює авторську каву з лавандою та поєднує продукти, що смакують до кави, – витриманий та м’який сир, конфітюр, горіхи, зефір, шоколад. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

    Лавандова кава – унікальний напій, що готується за запатентованою рецептурою.

    Кава має тонкий фруктовий смак, з ледь відчутним післясмаком лаванди.

    Інша – марокканська кава – напій, для приготування якого використовують темний кардамон. Має насичений, міцний смак з тривалим післясмаком східних прянощів.

    Кава по-українськи має національний акцент та рішучий смак. Її готують з червоним перцем, медом та апельсином.

    Як зазначає Юрій Тарасюк, власник DCG coffee, бренд володіє патентом на приготування авторської лавандової кави. За унікальною рецептурою цей напій готують 15 закладів міста Києва.

    DCG coffee готує каву зі 100% арабіки. Зелені зерна закуповуються у Sandalj Trading.

    Компанія сама здійснює обсмаження зерен. Це відбувається за двома різними технологіями.

    Перша – «fluid bed» або технологія «киплячої кулі» передбачає обсмажування кави в гарячому повітряному потоці на ростері американської системи Sivetz.

    Друга – в ростері (металевому барабані). Процес обсмажування здійснюється одночасно завдяки контакту продукту з розігрітими тенами до необхідної температури барабаном і гарячому повітрю, яке за допомогою вентилятора розподіляється по всьому об’єму робочої ємності жаровні. Усередині барабана вмонтовані спіральні лопаті. Вони перемішують зерна та забезпечують рівномірне обсмажування.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.