• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні зареєстровано нові сорти малини
    Опубликовано: 2021-08-18 17:04:12

    Популярні на світовому ринку сорти малини Полка і Полана невдовзі з’являться на українському ринку. Наразі компанія “ФруТек” здійснює реєстрацію цих сортів. Саджанці такої малини можна буде купити вже наступного року. Про це повідомляє SEEDS, пише agronews.ua.

    “За дорученням Instytut Ogrodnictwa ТОВ ФРУТЕК реєструє в Україні легендарні сорти ремонтантної малини Полка та Полана. Це означає, що вже в наступному сезоні виробники зможуть отримати садивний матеріал категорії ЕЛІТА з максимальним потенціалом продуктивності”, – зазначають у компанії.

    Найкраще нові для українського ринку сорти ягід підходять для заморожування.

    “Наприклад, Аміра (в дійсності сорт має назву БП1, Аміра – то ТМ) має світлішу ягоду та чудову лежкість. Це один з найкращих сортів для свіжого ринку. Що ж стосується ринку заморозки – Полка і Полана користуються попитом у виробників, зокрема завдяки своїй невибагливості”, зазначають представники ТОВ “ФруТек”.

    Фермери також вважають, що такі сорти малини варті уваги.

    “Полка має крупнішу ягоду і краща на смак. Але, загалом, Полана більш врожайна”, – написав виробник ягід Олег Босий у коментарі під публікацією компанії “ФруТек” у соціальній мережі.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.