• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Озвучено ціни на першу чорницю
    Опубликовано: 2021-07-20 14:04:01

    Сезон чорниці в Україні зараз в самому розпалі. Ягоду на базарах можна купити дешевше, ніж малину і лохину. Фермери просять за чорницю від 55 гривень за літр. Як з’ясувалося, найдешевша ягода продається на оптових ринках і уздовж трас. Про це повідомляє ukraine.web2ua, пише agronews.ua.

    Жителі навколишніх сіл, які і збирають ягоду в лісах уздовж доріг, там її і продають. Відповідно ціна такої ягоди дешевше, ніж на ринку, куди чорницю потрібно транспортувати. Наприклад, на трасах в Житомирській області є чорниця за 55 і за 60 гривень за літр.

    Ціни на міських ринках коливаються в діапазоні від 80 до 100 гривень за літр. За 80 гривень продають чорницю середньої якості, добірні ягоди коштують по 90-100 гривень.

    Закупити чорницю оптом можна по 40 гривень за кілограм. Так продавці і роблять, а потім продають ягоду на ринках по 80 гривень за кілограм.

    На оптових ринках України вже подешевшали і інші ягоди – вишня і малина. Саме час робити заготовки ягід на зиму, а то їх сезон дуже швидко закінчиться. Вишню на ринках зараз можна купити за 50-85 гривень / кг, смородина впала в ціні до 65-95 гривень / кг. Лохина коштує в середньому від 200 до 250 грн / кг.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.