• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні вирощують новий десертний сорт чорної смородини
    Опубликовано: 2021-07-13 17:06:54

    ТОВ ФруТек провели дегустацію нового десертного сорту смородини Чорний десерт для промислового вирощування. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє пресслужба товариства, пише agronews.ua.

    Ми звикли, що чорна смородина – ягода для компотів, джемів чи промислової переробки. Але з кожного “правила” можуть бути виключення.

    “Наприклад, новий сорт Інституту Садівництва НААН під назвою Чорний Десерт! Серед усіх наших друзів і знайомих, які куштували цей сорт – враження залишилось однакове: фантастичний, неперевершений смак! Тому підтверджуємо, дегустаційна оцінка 9 з 9 – цілком об’єктивна!”, – йдеться в повідомленні.

    Ягода крупна та дуже крупна, має відмінний десертний смак (один з самих смачних сортів чорної смородини) та характерний аромат.

    Чорний десерт – один з найкращих сортів для свіжого ринку. Урожайність сорту висока – на рівні з традиційними сортами (наприклад, Софіївська) – в середньому 8-9 т/га. Для щорічного отримання високих сталих врожаїв сорт потребує циклічної заміни пагонів (якість врожаю на 3-ох річних та старших пагонах знижується).

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.