• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні виготовляють корисні солодощі
    Опубликовано: 2021-07-08 17:02:38

    Що може бути кращим за смачну їжу? Правильно! Смачна і корисна! Ми пропонуємо вам унікальні українські бренди, які виготовляють солодощі, нешкідливі для здоров’я і фігури. Життя без цукру може бути солодким, і наші вітчизняні виробники це доводять. Смачна і корисна їжа покращує настрій, імунітет, самопочуття. І, т-сс, викликає залежність!  По це повідомляє ШОТАМ, пише agronews.ua.

    ✅Інноваційне морозиво
    Бренд, який сміливо називає себе «інноваційним морозивом» — Space ICE. І не просто так. Адже тут виготовляють не лише смачне і корисне морозиво з натуральних продуктів, а й красиве. Нестандартний вигляд — візитівка бренду. Морозиво виготовляють за допомогою спеціальної форми багатокутника, тому зовнішньо його легко відрізнити з-поміж інших.

    Як повідомляють в компанії, тут не використовують дешевих порошків і домішок, а лише природні інгредієнти. Морозиво доступне в понад 40 точках продажу в Києві і у великих містах України: у Львові, Одесі, Харкові та інших.

    ✅Фруктовий свіжий мармелад
    Бренд кондитерів, які створюють з їх слів натуральний десерт з високоякісних продуктів — Небесний мармелад. Промислове виробництво мармеладу майже неможливе без хімічних добавок. Майже – бо «Небесний мармелад» є прикладом винятку. Виробник запевняє, що всі інгредієнти, які він використовує для виготовлення ласощів – натуральні. В складі продукту є пектин, фрукти, патока, цукор і лише натуральний барвник. В інстаграмі бренду є рубрика «знижка тижня», завдяки якій можна придбати продукцію за вигідною ціною -15%, також при купівлі від трьох тубусів є знижка 10%. А для постійних клієнтів також діють заохочувальні знижки.

    Мармелад продається у спеціальних тубусах різних розмірів, від яких залежить вартість. Наприклад, міні тубус, вагою 80 грам коштує 25 грн, звичайний тубус з вагою 270 грам — 75 грн, великий тубус, вага якого 330 грам — 105 грн.

    ✅Пастила та фріпси
    Історія про те, як хобі може перерости у сімейну майстерню корисних і смачних солодощів. Надія — власниця бренду Pastila sweetbox і мама двох синів, з дитинства захоплювалась пастилою і різними способами її приготування. Як результат — власна справа, в асортименті якої понад 40 видів пастили, не менше 10 видів фруктових чіпсів та 5 видів фруктового чаю. Команда регулярно бере участь у різних фестивалях та виставках.

    ✅Ягоди з енергією літа та карамеллю
    Gogodza — цесправжні висушені лісові ягоди чи шматочки фруктів, залиті карамеллю. Власники бренду запевняють, що не використовують синтетичних барвників та хімічних обробок. Ягоди і фрукти висушують за оптимальної температури, що дозволяє їм зберігати всі корисні властивості. Льодяники продаються у герметичних упаковках, щоб зберегти свіжість після відправлення. В упаковці мікс смаків — чорниці, чорниці та ожини, малини та яблука, смородини тощо.

    Вартість дегустаційної упаковки з 8 льодяників — 95 грн, середньої упаковки з 16 льодяників — 180 грн, сімейної упаковки з 24 льодяників — 260 грн.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.