• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні створили незвичайне морозиво
    Опубликовано: 2021-07-11 15:05:02

    Український бренд Space ICE виготовляє морозиво з простих інгредієнтів за оригінальною технологією. Для виготовлення морозива компанія використовує інноваційну технологію азотної заморозки. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

    Морозиво має унікальну форму та представлене багатьма смаками – чорниця, цитрус, солона карамель, шоколад-кава, полуниця, обліпиха та інші. Частина позицій виготовляється на кокосовому молоці, інша – на традиційному тваринному.

    Для виготовлення морозива компанія використовує інноваційну технологію азотної заморозки.

    «Це дозволяє за лічені секунди заморозити інгредієнти при температурі -196 градусів за Цельсієм, і зберегти всі корисні речовини й вітаміни на молекулярному рівні», – пояснюють у Space ICE.

    Морозиво зараз доступне у понад 40 точках роздрібного продажу в Києві та інших великих містах України: у Львові, Одесі, Харкові тощо.

    Класичне ескімо Space ICE готує із рослинних інгредієнтів для веганів та тих, хто не сприймає лактозу. Щоб зберегти молочний смак, виробник міксував мигдальне молоко та молоко із горіхів кеш‘ю.

    Також серед позицій – фруктове морозиво зі стиглого манго, маракуйї, полуниці та малини.

    Інша корисна комбінація – зелений чай матча та японський лимон Юзу на основі горіхового й кокосового молока й тростинного соку.

    Окрім морозива Space ICE має лінійку сирків, покритих шоколадом: ванільний в молочному шоколаді, карамельний в карамельному шоколаді, фісташковий у білому шоколаді, кокосовий в молочному шоколаді, манговий в маракуйєвому шоколаді, полуничний в шоколаді Рубі.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.