• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні знизився попит на сир
    Опубликовано: 2021-07-10 10:02:21

    У травні наростити виробництво сиру, як це було в попередні роки, українським сироварам не вдалося. Про це повідомляє Інфагро, пише agronews.ua.

    Випуск справжніх сичужних сирів в порівнянні з травнем 2020 року зменшився на 15%, нижче рівня в 6 тис. т. У той же час на 3% збільшився випуск сирних продуктів, приблизно до 3,5 тис. т.

    Попит на сир падає.  Сировари завжди добре заробляли на початку сезону, коли ціни на сировину знижувалися.  В цьому році подібного зниження не відбулося, і маржинальність сироробного бізнесу не покращилася навіть в порівнянні із зимовими місяцями.

    Збільшення цін зараз неможливе, так як це призведе до того, що дешеві польські сири заберуть ще більшу частку ринку.  Швидше за все, відбудеться скорочення виробництва і сильні підприємства будуть видавлювати з ринку слабших.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.